Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem büntethető a késsel fenyegetőző, rendszeresen randalírozó szombathelyi férfi

Egy zöldségboltot is megpróbált kirabolni, most kényszergyógykezelés alatt áll.

A Szombathelyi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal az előzetes kényszergyógykezelés alatt álló férfival szemben, aki késsel fenyegette Letartóztatták a zöldségbolti rablót, aki ezt hangosan sérelmezte 2019. May 23. 17:29 az egyik szombathelyi zöldségbolt eladóját, hogy a bevételt megszerezze.

Tánczos Mihály

A vád szerint a vádlott 2019. május 20. napján kora délután egy szombathelyi zöldséges üzlet nyitott ablakához ment, rászegezte az ablak mögött álló eladóra a korábban a kabátujjában elrejtett kést, és felszólította őt a bevétel átadására.

Tánczos Mihály

Az eladó az üzlet oldalsó ajtaján kimenekült az utcára, segítségért kiáltott, miközben védekezésül egy ládák mozgatására használt kampót tartott a vádlott felé, és azt kiabálta a támadójának, hogy menjen el onnan. A vádlott hátrálni kezdett, de még ekkor is többször megfenyegette a sértettet, hogy leszúrja.

Miután a kiabálásra a szomszédos üzletek tulajdonosai és eladói kimentek az utcára, a vádlott elmenekült a helyszínről. A vádlottal szemben büntethetőséget kizáró ok áll fenn, emiatt a Szombathelyi Járási Ügyészség indítványozta a vádlott felmentését és intézkedésként kényszergyógykezelésének elrendelését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra