Zsinórban harmadszor hozta el a Magyar Kupát a Haladás futsalcsapata - Homlok Zsolt és Szántó Erzsébet is a helyszínen ünnepelt

Kiakadtak a szurkolók. Úgy hírlik, el kellett adni a HVSE egyik kisbuszát ahhoz, hogy a futsalcsapat ott tudjon lenni a kupadöntőn.

A Magyar Kupa fináléjában 3–0-s győzelmet aratott a Haladás VSE NBI-es futsalcsapata a Veszprém ellen, így történetük során ötödik alkalommal emelhették magasba a trófeát! A döntő első félideje gól nélküli döntetlent hozott, a szünet után azonban jött Vatamaniuc-Bartha Dávid és Rutai Balázs két gyors találata; az i-re a pontot pedig a csapatkapitányu,Dróth Zoltán tette fel - számolt be a a Haladás VSE honlapja.

HVSE

A csapat tagjai: Alasztics Marcell - Dróth Zoltán, Henrique Diniz, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Hadházi Sándor, Homlok Levente, Szalmás Zoltán, Luiggi Longo, Knizs Olivér, Hajmási Milán, Sipos Gergő, Körmendy Gábor, Vas Ádám, Rutai Balázs

Felipe Conde vezetőedző: „Az első félidőben nagyon kiegyenlített volt a játék, főleg az első 10 percben. Jól védekezett a Veszprém és helyzeteket dolgoztak ki. De ahogy telt az idő, feljavultunk, és az utolsó 10 percben domináltunk, jó lehetőségeket alakítottunk ki. A szünetben azt kértem a játékosoktól, hogy legyenek türelmesek, mert jönni fog a gól, ha ezen a szinten játszunk, csak idő kérdése. És így is történt. Gratulálok a fiúknak, mert mindenki tökéleteset nyújtott, százszázalékosan koncentrált és akart, együtt volt a csapat. Nagyon boldog vagyok, hogy elértük a célunkat és remek teljesítménnyel megnyertük a kupát. Rendkívül fontos volt ez a trófea a klubunknak, mert keményen dolgoztak érte a fiúk a szezon során, és nagyon megérdemlik. Szóval most eljött az idő ünnepelni; az egyik dolog, amit megtanultam edzőként, hogy meg kell ünnepelni a címeket. Előttünk van még a bajnoki döntő, de keményen megdolgoztunk a kupacímvédésért, ezt ma ki kell élveznünk”

Szántó Erzsébet és Homlok Zsolt is ünnepelt

Sajnos árnyékot vet a győzelemre a Haladas VSE körüli botrány. A szurkolók nem tetszésüknek adtak hangot azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Kupa fináléja után, Szántó Erzsébet, aki néhány nappal ezelőtt mondott le a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. ügyvezetői posztjáról ott volt a döntőn. Ahogy írtuk, Lemondott tisztségéről Szántó Erzsébet, a Haladás ügyvezetője May 10. 17:53 Szántó május 28-ig látja el az ügyvezetői feladatokat, akkor tartanak rendes taggyűlést. A csapattal ünnepelt Homlok Zsolt is, a HVSE elnöke, a gazdasági társaság többségi tulajdonosa, aki az M4 Sport-nak azt nyilatkozta a Haladás anyagi helyzetével kapcsolatban, hogy gazdasági nehézségek mindenhol vannak, hiszen a magyar gazdaság is nehézségekkel küzd, de ezt meg kell oldaniuk. "A felnőtt csapat az NB II-ben játszik, nem kapott licencet. Fellebbezni fogunk és küzdünk a 105 éves klubbunkért" - mondta.

A döntő után készült fotón Szántó Erzsébet és Homlok Zsolt is látható a kép jobb szélén
HVSE

Szurkolói információk szerint el kellett adni a HVSE egyik kisbuszát ahhoz, hogy a futsalcsapat ott tudjon lenni a kupadöntőn és az egyesülethez tartozó többi sportágnál is nagy problémák vannak.

Legutóbb arról számoltunk be, Úgy néz ki, hétfőn a Vasas ellen utolsó meccsét játssza a Haladás May 12. 13:27 úgy néz ki, hétfőn a Vasas ellen utolsó meccsét játssza a Haladás.

A szombathelyi Haladás nehéz helyzete márciusban kapott Megint bajban a Haladás, nem tudják kifizetni a februári béreket March 13. 19:23 nyilvánosságot, április közepére kiderült, hogy nagyobb baj van Szombathelyi Haladás: nagyobb baj lehet, mint eddig látszott April 19. 09:55 , mint amiről az első hírek szóltak. Aztán lemondott Lemondott a Haladás vezetőedzője May 07. 10:54 a Haladás vezetőedzője, majd megtalálták a bajnokság hátralévő három meccsére az utódját Az utolsó három meccsen Bosnjak Predrag vezeti a Haladást May 07. 15:42 , pár napja kiderült Újabb végrehajtást jegyeztek be a Szombathelyi Haladás Kft-re May 07. 17:57 , hogy újabb végrehajtást jegyeztek be a klub ellen.

Pénteken Szántó Erzsébet a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. ügyvezetője nyújtotta be lemondását.

Szántó távozásának valószínűleg köze van ahhoz, hogy a Haladás mindeddig nem kapott licencet Nem kapott licencet a Szombathelyi Haladás a következő NB II-es szezonra (frissítve) May 10. 14:52 a következő NB II-es szezonra.

Azt, hogy miként jutott a klub ebbe a helyzetbe, ebben a cikkünkben Szombathelyi Haladás: nagyobb baj lehet, mint eddig látszott April 19. 09:55 foglaltuk össze.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek