Meghosszabbította a bíróság Czeglédy Csaba letartóztatását

Szeptember 5-ig.
 
 

Meghosszabbította a bíróság Czeglédy Csaba letartóztatását

Szeptember 5-ig.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Meghosszabbította a bíróság Czeglédy Csaba letartóztatását

Szeptember 5-ig.

Két hónappal meghosszabbította a Szegedi Járásbíróság Czeglédy Csaba letartóztatását – közölte a Szegedi Törvényszék szóvivője szerdán.Juhászné Prágai Erika elmondta, a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt látta szükségesnek a kényszerintézkedés meghosszabbítását.

A döntés nem jogerős.

Czeglédy Csabát több mint egy éve tartóztatták le bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és gazdasági csalás bűntette gyanújával. Az egy év alatt azonban még vádiratot sem állított össze az ügyészség.

Czeglédy nemrég elveszítette szombathelyi képviselői mandátumát, mivel egy évig nem jelent meg a közgyűlésben.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés