Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Amikor a tűz, a szenvedély, a harc és a háború bolygója az uralkodó - Tudják, hogy 2016. a Mars éve lesz?

A 2016-os esztendő ráadásul egy 9 éves ciklus lezárása lesz, és mozgalmasnak ígérkezik. Asztrológusunk éves elemzése következik.

A 2015-es évet búcsúztatva fontos tudnunk, hogy még a Jupiter évét Válságos idők jöhetnek - Tudták? 2015. a Jupiter éve lesz 2014. December 30. 19:46 éljük március 20-áig. A nagy szerencse bolygója a Szűz jegyben tartózkodik most. Alázatra tanít a sorsunkat illetően, napi teendőnkben épp úgy, mint hitünkben új rend kialakítására serkent bennünket. Az elmúlt esztendő „káoszát” átéltük és tapasztalatokat gyűjtöttünk. Tudjuk, mindenki a saját maga életében tegyen azért, hogy a békét megteremtse belül önmagában, hogy aztán kívül is az lehessen.

2016. március 21-től 2017. március 20-ig tart majd a Mars éve

Az égi térkép üzenete szerint a 2016-os év /AC.-/ a Mérleg jegybe kezdődik, ez az I-es ház, amely a népet, azaz minket jelöl, amely kapcsolatai szerint érvényesül és ura a Vénusz. Diplomáciai érzéke nagy, az élet minden területén a megegyezésre törekvés a célja. Az elveinket és hitünket teszi próbára, nemcsak a sajátunkat, hanem a nemzetekét is, hisz a jelen képletben a Nyilas jegyében jár a /Vénusz/ a Szaturnusszal azonos helyen, a 3. házban.

Mars éve közeleg

Nézzük mit mutatnak a csillagok a kommunikáció, a tanulás, a tanítás és az utazás életterületen

Akadályok nehezítik a megegyezéseket és a diplomatikus megoldásokat. Határokat szabnak, tiltanak az őszinte kommunikációban. A nép megpróbáltatásokat élhet át, elégedetlenségét tömeges megmozdulásokkal /Hold, Jupiter/ is kifejezi.

A pénzügyeinket és a vagyonunkat jelölő 2. ház a Mérleg és Skorpió jegyeket érinti. Az év uralkodója a Mars, mely a napokban lép /január 3-án/ a Skorpió jegyébe. Uralomban van itt és erős, tűzeseteket, robbantásokat és a katasztrófákat jelölhet. Nagyobb pénzmozgásra, károkra, kiadásra utalhat a pénzügyek terén a világban is. Valamint nyugtalanságra utal, tettekben /Mars és Merkúr fényszöge/ is.

A Nap képviseli az országok elöljáróit, vezetőit, akiknek felelősségvállalásán sok múlik és döntéseiken, hogy a nehézségeket megoldják. A IV. házban a haza és otthon területén tartózkodik a Nap, a Merkúr és a Plutó. Ő a nagy átalakításokért felel. Egy rendszert ledönt, hogy új jöhessen helyébe.

A 2016-os esztendő egy 9 éves ciklus lezárásának éve lesz és mozgalmasnak ígérkezik

Tegyünk azért, hogy megóvjuk, amink van! Vállaljunk felelősséget saját életünkért és tetteinkkel teremtsük meg a békét. Önmagunkba vetett hitünk, lehet a vezetőnk szellemi téren is, hogy az új kezdet már szebb legyen. Elengedve azokat a dolgokat, amelyekre már nincs szükségünk.

Igazi választ mindenki saját pontos születési horoszkópja /radix/ által kaphat a jövőjére nézve. Egy kis segítség:

A KOS jegy szülöttei jó formában lesznek, hogy ki tudják használni azokat a lehetőségeket, amelyeket hoz az újesztendő. Az energiáikkal gazdálkodjanak jól, így az egészségükkel sem lesz baj. A szenvedélyük segíti kapcsolataikat. A cselekedeteik önmagukért és a világunkért felelősségteljesek kell, hogy legyenek.

A BIKA jegy szülötteinek változást hozhat az élet, akár úgy hogy tanulnak vagy egy számukra fontos tevékenységbe kezdenek. Gazdálkodjanak jól az idejükkel, hogy ne csak a munkáról szóljanak a napok. Egy kellemes utazás is szép élményeket hozhat. Az önmagában vetett hite erősödik, hogy a kihívásoknak eleget tudjon tenni. A magánélet nyugalmát sem adják ingyen.

Az IKREK jegy szülötte jó, ha már így az év elején eldönti, hogy rendszert visz az életébe. A sok feladat vagy lehetőség közül, kezdje a fontosabbal. A lendülete nem hagy alább, viszont az elképzeléseit csak így valósíthatja meg. Megfontolt gondolkodás és határozott cselekedet legyen a követendő.

A RÁK jegy szülötteinek a tetteik arra összpontosulnak, hogy rendet teremtsenek önmaguk körül. Érintheti kapcsolatukat épp úgy, mint a saját magukon végzett „nagytakarítást”, hogy a belső rend megteremtse a külsőt. A pénzügyekben és hivatásában a lehetőségei sikeres időszakot mutatnak.

Az OROSZLÁN jegy szülöttei mozgalmas időszakra számíthatnak, mint a munkában mint a családi berkekben. A magánéletét óvja és határozza el, hogy több időt fordít családjára és párjára. Az átalakulás időszaka így lesz számára gyümölcsöző, anyagiakban és érzelmileg is.

A SZŰZ jegy szülöttei őrizzék meg az elért eredményeiket. Gyarapítsák tudásukat vagy elveikért küzdjenek meg. Jó szolgálatot tehetnek, környezetükért és más társadalmi célokért is. A magánéletét nem zavarhatja meg semmi, akik kapcsolatban élnek. Akik a szerelmet keresik nekik is jó időszak jön.

A MÉRLEG jegy szülötteinek segít feladatuk megtalálásában, ha az önmagukba vetett hitük erősödik. Minden támogatást megkapnak hozzá ebben az időszakban, hogy sikeresek legyenek üzleti ügyeikben. A magánélet terén társukba vetett bizalom, a kapcsolat tartósságát bizonyítja.

A SKORPIÓ jegy szülötteit a szenvedélyük és lelkesedésük vezérlik, hogy minden téren helyt tudjanak állni. A kihívások időszaka következik, és az olyan tetteké, amelyek előre tekintenek. Hátuk mögött hagyva egy korszakot, új távlatok felé indulnak el. Az egészség nagy kincs, őrizzék meg.

Horoszkóp
Nyugat.hu

A NYILAS jegy szülöttei számára fontos feladat, hogy a szükségleteik számára meg tudják teremteni a bevételi forrásokat. A felelősség vállalás nem kerülhető ki, kapcsolatait illetően sem. A bölcsessége pedig az életbe vetett hitét erősíti.

A BAK jegy szülöttei már nagy átalakuláson estek át, hogy tudjanak új rendszert építeni és azt megerősíteni életükben. Gyakorlatias gondolkodásuk is segíti a sikerben. Ha hallgatnak megérzéseikre, azok a belső átalakulás útján viszik előre. A munka terápia, de a család az örömök forrása.

VÍZÖNTŐ jegy szülötteinek fontos és életre szóló döntés is születhet. Ez egy új élet kezdete, amelyre már felkészült lélekben is. A hivatásában és üzleti ügyeiben precíz és pontos, tudja tartani kitűzött célt. Azért önmagára is szánjon időt, hogy az egészsége ne lássa kárát.

A HALAK jegy szülöttei legyenek résen, hogy jól gazdálkodjanak erejükkel és pénzükkel. A családi kasszának nem biztos, hogy kedveznek a történések. Nem várt kiadással is kell számolnia. A magánélet terén romantikus hangulata kedvez a kapcsolatban élőknek épp úgy, mint a szerelemre vágyóknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Válságos idők jöhetnek - Tudták? 2015. a Jupiter éve lesz

A tömegek elégedetlensége egyre fokozódik, a Mars szimbólumai tűzeseteket, robbanásokat és katasztrófákat jelölhetnek – jelzik a csillagok 2015-re.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Horoszkóp

Tovább az oldalra