11 éves kislányt akart szexrabszolgának eladni egy magyar férfi Észak-Írországban

A férfit most állították bíróság elé Belfastban.

Egy 54 éves magyar férfinak, M. Zoltánnak Észak-Írországban kellett bíróság elé állnia, mert szexrabszolgának próbált meg eladni egy 11 éves kislányt, akinek idén márciusban pénzt is ígért szexuális szolgáltatásokért cserébe - írja a Belfast Telegram.

A férfinak nem állapítottak meg óvadékot, mert többször megpróbálta kapcsolatba lépni a kislánnyal, és fegyvert, valamint egy kést is találtak nála, pedig fegyverviselési engedélye sincs.

M. Zoltán ellen hat kiadatási parancs is érvényben van a Magyarországon elkövetett bűncselekményei miatt. Az említett ügyben hat másik férfit is megvádolták, ők azonban elhagyták az országot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek