Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

11-szer riasztották a vasi tűzoltókat a hétvégén

Temérdek baleset, kidőlt fa és letört faágak. Mutatjuk a katasztrófavédelem összefoglalóját.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felborult egy autó Szakonyfaluban, a Fő utcában pénteken reggel. A jármű vezetője a gépkocsiból saját erejénél fogva szállt ki. Műszaki mentés keretében az áramtalanítást a szentgotthárdi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók végezték. A mentők a sérült személyt kórházba szállították.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Egy személygépkocsi képezett forgalmi akadályt Egyházasrádócon, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A körmendi hivatásos tűzoltók a közúti akadályt megszüntették, személyi sérülés nem történt.

Személyautó az útpályát elhagyva a csapadékvíz-elvezető árokba csapódott a 86-os számú főúton, pénteken, Vasegerszeg közelében. Az autóban egy ember utazott, akit a mentősök kórházba szállítottak. A répcelaki önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a közlekedési akadályt megszüntették. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt a forgalom fél útpályán haladt.

Nyárfa ága törött le és lógott Celldömölkön, pénteken, a Városháza téren, a gyalogosforgalmat veszélyeztetve. A celldömölki önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és tűzoltó létra segítségével a veszélyt megszüntették, a káresetnél személyi sérülés nem történt.

Tejet szállító tartályos kamion üzemanyag tartálya sérült meg közlekedés közben Zsirán, a Flórián utcában pénteken délelőtt. A sérülés következtében körülbelül tíz liter gázolaj folyt ki az úttestre. A szombathelyi hivatásos, a csepregi önkormányzati és a répcevisi, peresznyei önkéntes tűzoltók az üzemanyagtartály sérülést letömítették, a közút kezelője az üzemanyagot az útpályáról eltávolította. A káresetnél nem sérült meg senki.

Felborult egy autó Körmenden a Hunyadi utcában pénteken. A műszaki mentést a körmendi hivatásos tűzoltók végezték, a gépjármű vezetője a közlekedési balesetben nem sérült meg.

Fa dőlt a közútra szombaton délelőtt, ezzel közlekedési akadályt képezett Felsőcsatáron, a Petőfi utcában. A fát a felsőcsatári és a vaskeresztesi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel feldarabolták, a közúti akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Tároló épület tűzfalából meglazult téglák estek le szombaton, veszélyeztetve az épületegyüttesnél lakók biztonságát Szombathelyen, a Kötő utcában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a veszélyes téglákat eltávolították, a területet kordonszalaggal elhatárolták.

Személyautó az út melletti csapadékvíz elvezető árokba hajtott szombaton, majd felborult. A járműben utazó két ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A sárvári hivatásos és a csényei önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, az üzemanyagfolyást megszüntették, a közúti akadályt megszüntették. A műszaki mentés ideje alatt a közlekedés fél útpályán haladt.

Kisteherautó az árokba csapódott vasárnap Celldömölk közelében, közúti akadály képezve. A celldömölki önkormányzati tűzoltók a további tűzveszély elkerülése miatt a járművet áramtalanították, a közlekedési akadályt megszüntették. A gépjármű vezetője elhunyt, a káreset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Faág lógott a közút fölé Peresznye közelében, veszélyeztetve a közlekedést. A veszélyes darabot a kőszegi önkormányzati, a peresznyei és horvátzsidányi önkéntes tűzoltók motoros fűrésszel és kézi szerszámok segítségével eltávolították. A káresetnél személyi sérülés nem történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés