Videó: Elképesztő módon tiltakozik a szombathelyi művész Szent Márton sólymos képe miatt

w.Horváth Tibor videóban mondja el a véleményét, "érzését" Maya munkájáról és a Szent Márton nevében elkövetett egyéb szombathelyi csodákról. Nézzék!

Ahogy tegnapi cikkünkben megírtuk, szombathelyi művészek sora háborodott fel, és adott hangot annak a véleményének, mennyire vállalhatatlan Bekay-Nagy Maya Szent Mártonos festménye, amit több mint egy hete a Szombathelyi Képtár külön sajtótájékoztatón magasztalt fel. A művésznőnek ugyanitt ma este gyűjteményes kiállítása nyílik. Ennek jártunk utána tegnap.

w.Horváth Tibor képzőművész és média designer videóban mondja el a véleményét, "érzését" Maya munkájáról, az azt befogadó Szombathelyi Képtárról és a Szent Márton nevében elkövetett egyéb szombathelyi csodákról.

A többit Önökre bízzuk, fejtsék meg a performance egyéb jelentéseit:

Szent Márton festmény bemutatása
Ez volna a festmény legfontosabb részlete - a képre kattintva galéria nyílik
Vágvölgyi Bálint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra