Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hogy ez mekkora baromság volt a CEU-val meg a civilekkel!

Egyszerűen nem hiszem el. Hiszen ez az OVI (alias Orbán Viktor) olyan okos, olyan taktikus, olyan hazabölcse volt eddig. És olyan simán hozhatta volna megint akár a kétharmadot is 2018-ban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

És akkor most itt van ez a CEU-botrány, meg a civil szervezetek. Miért kellett ezt 2017-ben, de most komolyan? A 2018-as választások után bármikor előjöhetett volna ezzel a kártyával, és akár sikerre is vihette volna a dolgot, mint annyi más rögeszméjét, de nem, neki most kellett ezt meglépnie, egy évvel a választások előtt.

Ejnye, kapitány elvtárs...
Nyugat.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Két lehetőség van: vagy nagyon okos, de tényleg, és valami olyat csinál, aminek nem látjuk a valódi okát (összeesküvés-elmélet), vagy nagyon elborult már az agya szegénynek. De az biztos, hogy türelmetlen – mert bárhogyan is végződik a történet, rossz az időzítés.

Pedig sínen volt minden: Gyurcsány folyamatos pattogása, a bot(ka)csinálta MSZP, a migránsok iránti általános európai gyűlölet, ezek és még annyi más mind-mind a kezére játszottak, erre most ezt és így, főleg ilyenkor.

Skizo vagy tényleg ennyire fontos kérdés?
Nyugat.hu

Sínen volt pedig minden: épülnek a stadionok, a „demokratikusellenzék” maradék szócsöve Bolgárúr rádiója, Európában egyedülálló módon gazdagodnak olyan rétegek, mint mondjuk a gázszerelők, van egy minden (hatalmi) igényt kielégítő köztársasági elnökünk, aki ráadásul helyesen tud írni, a földek lassan kiosztva a haverok között, a kultúrát mindenki magasról, az oktatás és az egészségügy helyzete senkit sem zavar igazán, hát mi kell még?

Pedig olyan szép most minden...
Nyugat.hu

Erre tessék, nekimegy egy, amúgy a magyar állapotokat és a saját hatalmi őrületét nem igazán veszélyeztető egyetemnek, és azt akarja, hogy a norvég és hasonló alapítványok úgy járjanak, mint az a bizonyos (ugyancsak norvég, de kék) papagáj a Monty Pythonban. Aminek létezéséről mellesleg talán többen tudtak az országban, mint a civil szervezetekéről. Eddig.

Tényleg nem értem. És hol van ilyenkor Habony és a többi háttérember? Oké, Bayer Zsolt civilcöfös tökös megmondó ehhez is hozzá tud szólni, de a legtöbben inkább kushadnak. Mekkora marha az a kapitány, aki saját maga akarja elsüllyeszteni el a hajóját, ráadásul akkor, amikor se nagyobb vihar, se jéghegy, se semmilyen igazi akadály nincs a láthatáron, ami fenyegetné a további kényelmes utazást?

Legalább valakivel lehet még egy tálból...
Nyugat.hu

Hát, elég nagy. Ejnye, kapitány úr. Ez most tényleg baromság volt. Az időzítés mindenképpen.

De még benne van a pakliban, hogy valamiről sejtelmünk sincsen. Hogy ő tudja, mit, miért, mikor. Kicsi az esély, de hátha még meglepi a jónépet. Mielőtt a jónép lepi meg őt. Persze az sem biztos, hogy kellemesebb lesz – valahogy felkészületlen még az új legénység. Ha van egyáltalán.

Utánunk a...
Nyugat.hu

Van egyáltalán, vagy csak tengerre, magyar, tovább a zavaros vizeken?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés