Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

140 millióért utaztatják a közmédia munkatársait

Az utazási iroda nem ismeretlen a közmédia számára.

140 millió forintért vállalta a Médiaszolgáltatás-támogató Vagyonkezelő Alap munkatársainak külföldi utaztatását a Mauri Utazási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – íjra az Mfor . Az MTVA augusztus elején írta ki a közbeszerzést és a győztes volt az egyetlen ajánlattevő.

Az utazási iroda nem ismeretlen a közmédia számára, hiszen az utolsó, 2019-ben kiírt utaztatási közbeszerzésükön is ők nyertek, s akkor is 140 millió forintból gazdálkodhattak.

A lap megjegyzi, hogy emellett több más közbeszerzésen is sikeresek lettek. A MÜPA Budapest-Művészetek Palotája útvonaltervezési és menetjegyszolgáltatási tevékenységét is ők kapták meg 79,2 millió forintért, valamint a Mathias Corvinus Collegium Alapítványnak 500 millió forintért szerveznek bel-, és külföldi utazásokat.

2019-ben a Birkózó Szövetség sportolóit reptették 200 millió forintért, sőt, a közbeszerzési hatóság adatai szerint korábban már a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpontjával, a Magyar Nemzeti Filmalappal, a Gazdasági Versenyhivatallal, a Magyar Vívó Szövetséggel, az MFB-vel és az Állami Számvevőszékkel is szerződtek utazásszervezési feladatokra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra