Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

14 ezerszer hívta fel volt feleségét 11 hónap alatt, bíróság elé kell állnia

A nőt a munkahelyén is zaklatta a férfi.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sárvári Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki nem tudott belenyugodni a válásba,és egy éven keresztül rendszeresen zaklatta a volt házastársát egy sárvári községben 2019-ben.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádirat szerint a vádlott 14.326 alkalommal hívta fel a sértettet illetve küldött üzenetet a telefonjára 11 hónap alatt. A rendszeres háborgatásra különböző indokot talált, a vagyoni viszonyaik rendezése ürügyén, a volt felesége sértegetése, bosszantása, egyes esetekben a sértett iránti ragaszkodása kifejezése miatt kereste a sértettet.

Egy alkalommal a vádlott megjelent a sértett munkahelyén és azt követelte, hogy adja át a gépkocsit, amit ő vásárolt neki. A vádlottat csak az bírta távozásra, hogy a nőkilátásba helyezte a rendőrség értesítését. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés