15 fideszes képviselő nem szavazott a katatörvényről

Köztük van a Vas megyei V. Németh Zsolt is.

Ahogyan délután már írtuk Megszavazta a parlament az új katatörvényt July 12. 15:29 , az országgyűlés megszavazta az új katatörvényt, amivel jelentősen módosították az egyszerűsített adót igénybe vevők körét. A javaslat csont nélkül ment át, 120-an szavaztak igennel, 57-en nemmel, egy képviselő tartózkodott.

Az igennel szavazók között csak fideszes képviselők voltak, de volt 15 olyan kormánypárti képviselő, aki nem volt jelen a szavazáson. Ők: Gulyás Gergely, Gyopáros Alpár, Hoppál Péter, Lázár János, Nagy István, Navracsics Tibor, Orbán Balázs, Orbán Viktor, Rogán Antal, Szijjártó Péter, Szűcs Lajos, V. Németh Zsolt, Varga Judit, Varga Mihály és Zsigmond Barna Pál.

Mint látható, köztük van a Vas megyei V. Németh Zsolt, a vasi 3-as választókerület képviselője is. Igaz, távollétüknek nem volt jelentősége, hiszen ahogyan írtuk, így is csont nélkül ment át a javaslat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra