Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„Na, megérkeztünk” – 15 másodpercben Kőszeg

Mert fontos az első benyomás.

Nyár végén egy hosszabb írást tettünk közzé „ Melyek az első benyomásai a Szombathelyre érkező idegeneknek? Melyek az első benyomásai a Szombathelyre érkező idegeneknek? 2018. August 22. 07:08 ” címmel.

Ebben végigjártuk a megyeszékhely bevezető útjai, és próbáltuk egy idegen szemével nézni a várost, elképzelni az első benyomásokat.

Nos, lehet, ugyanezt meg kellene tenni Kőszegen is. A Vas megyei kisváros egykor a belföldi turisták egyik kedvence volt, ám a rendszerváltás után – hiába a határközeliség- nem sikerült magára találnia.

Az alábbi 15 másodperces olvasói videó kiválóan illusztrálja, milyen első benyomások érik azt a turisták, aki autóval érkezik a városba.

Igazi image-videó

„Na, megérkeztünk” – hallható az egyik utas kommentárja, ami nem tudni, hogy az döccenőre, a házakra, az utakra vagy a város egészére vonatkozik.

Hajrá Kőszeg!

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video