„Na, megérkeztünk” – 15 másodpercben Kőszeg

Mert fontos az első benyomás.

Nyár végén egy hosszabb írást tettünk közzé „ Melyek az első benyomásai a Szombathelyre érkező idegeneknek? Melyek az első benyomásai a Szombathelyre érkező idegeneknek? 2018. August 22. 07:08 ” címmel.

Ebben végigjártuk a megyeszékhely bevezető útjai, és próbáltuk egy idegen szemével nézni a várost, elképzelni az első benyomásokat.

Nos, lehet, ugyanezt meg kellene tenni Kőszegen is. A Vas megyei kisváros egykor a belföldi turisták egyik kedvence volt, ám a rendszerváltás után – hiába a határközeliség- nem sikerült magára találnia.

Az alábbi 15 másodperces olvasói videó kiválóan illusztrálja, milyen első benyomások érik azt a turisták, aki autóval érkezik a városba.

Igazi image-videó

„Na, megérkeztünk” – hallható az egyik utas kommentárja, ami nem tudni, hogy az döccenőre, a házakra, az utakra vagy a város egészére vonatkozik.

Hajrá Kőszeg!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video