Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felújítva várja a bolygóközi utazást Szombathely repülő csészealja

A szálak sokkal mélyebbre nyúlnak, mint amire valaha gondolni is mertünk volna.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emlékeztek? Még márciusban adtunk hírt arról a szombathelyi repülő csészealjról, ami valószínűleg műszaki hiba miatt a földön ragadt és a DOMUS üzletház mögötti leszálló pályán rostokol már hosszú ideje. Az idegen jármű most komplett nagygenerált kapott.

Így festett a leharcolt szerkezet:
Mészáros D. Zsolt
És ilyen lett felújítva:
Mészáros D. Zsolt

Azóta szigorúan titkos információk birtokába jutottunk, miszerint az eszköz tulajdonképpen Szombathely űrbéli testvérvárosának, Siriusnak tulajdona. Mivel az UFO erősen leamortizálódott az évek során, amivel az ember a közértbe sem merne elmenni, nemhogy egy másik naprendszerbe, ezért az MKKP passzivistái úgy döntöttek, hogy kipofozzák és megjavítják a csészealjat, remélve, hogy ezzel a gesztussal újra indíthatják a csillagközi kereskedelmet Siriussal.

szombathelyi UFO újrafestve
Mészáros D. Zsolt

A szivárogtató, Pavelkovits Petra, akinek a nevét természetesen nem írhatjuk le, elmondta, hogy a tárgyalások olyan jól sikerültek, hogy a javításért cserébe azonnal ígéretet kaptak százezer szkafanderre, mely a tomboló korona vírus járvány ellen nyújt majd védelmet a szombathelyieknek, amit a passzivisták egyből ki is fognak osztani, de persze ezt sem tőlünk tudjátok!

szombathelyi UFO újrafestve
Mészáros D. Zsolt

A képre kattintva elérhetővé válnak az ultra titkos felvételek a felújítási munkálatokról.

Szellőző felújítása
Megtekintés, csak saját felelősségre
Pavelkovits Petra

Valamint szóba került egy Sirius-Savaria cserediák program is melynek részeként a diákok a felújított űrjárművel utazhatnának a két bolygó között.

szombathelyi UFO újrafestve
Mészáros D. Zsolt

Természetesen a szellőző kupola újrafestése is a szombathelyi MKKP városszépítő projektjének része, melynek keretein belül korábban már Színes űrállomássá alakították a szombathelyi biciklis aluljárót , illetve további lepusztult, romos dolgokat fognak felújítani a jövőben.

A kifestésekben Mizter Criztopher helyi Graffiti művész segédkezett.

Az UFO talapzatát a későbbiekben Egyiptomi mintákkal látják majd el, melynek láttán minden bizonnyal Erich von Däniken a paleoasztronautika (igen, van ilyen szó) legismertebb hirdetője is elismerően csettintene.

szombathelyi UFO újrafestve
A képre kattintva tekintsék meg galériánkat!
Mészáros D. Zsolt

Most már kétség sem férhet hozzá: Az igazság ideát van, Szombathelyen…

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Humor

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra