Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Maradandó fogyatékosságot okozott a részeg sofőr

Börtön vár a férfira.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

a Szombathelyi Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó ittas vezetés bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki egy hónapon belül két alkalommal vezetett ittasan és a második esetben balesetet is okozott. A vádirat szerint az ittas vezetés miatt korábban már elítélt vádlott az első alkalommal közepes fokban ittasan vezette a gépkocsit Szombathelyen, a Zanati úton, 2018 szeptember elején.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A rendőrök igazoltatni akarták, mert – ittassága miatt – többször indokolatlanul megállt a kocsival az úton. A vádlott befordult egy udvarba a rendőrök elől, akik azonban utolérték, észlelték az ittasságát és elvették a veze tői engedélyét. A vádlottat azonban a jogosítvány hiány sem akadályozta meg abban, hogy három hét elteltével ismét, ekkor már súlyos fokban ittasan a volán mögé üljön.

A férfi Vassurány irányába haladt, amikor ittassága miatt letért az útpadkára, elveszítette az uralmát a jármű felett, ami átsodródott az úttesten, majd a mezőgazdasági területre csapódva állt meg. Az autó jobb első utasa szenvedett maradandó fogyatékossággal járó sérülést a balesetben. A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés