Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

2017 óta nem javítottak így utat Szombathelyen

18 szakaszon dolgoznak 8 millió forintból.

November végén egy olyan technológiával kezdtek el dolgozni több szombathelyi utca burkolatán is, amit 2017 óta nem használtak a városban. Az úgynevezett hézagkiöntési munkákat a budapesti OAT Kft. szakemberei végzik összesen 18 helyszínen, így még decemberben is folytatódnak a javítások – írják a város hivatalos oldalán.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Erről tartott sajtótájékoztatót kedden délelőtt Horváth Soma alpolgármester és Czibók Péter, az OAT Kft. ügyvezetője a Derkovits városrészen, ugyanis éppen a Szűrcsapó utca volt soron.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Elmondták, hogy a város nehéz anyagi helyzete ellenére mintegy 8 millió forintból dolgoznak most összesen 18 helyszínen.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet