Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Fidesz telefonos kampányt indít az "oltásellenes baloldal" ellen

Mert "folytatják a vakcinaellenes aknamunkát".

ezért a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal elbizonytalanító oltásellenes akcióinak, és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat - mondta Hollik István.

Az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal, politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások – fogalmazott.

A Fidesz annak ellenére ebezi oltásellenesnek a baloldalt, hogy az ellenzéki politikusok közös videóban Közös videóban kérik az ellenzéki pártok vezetői, hogy mindenki oltassa be magát April 05. 15:30 kérték, hogy mindenki oltassa be magát. és megszólalásaikban is ezt javasolják.

A Fidesz húsvétkor indította el A Fidesz hivatalosan is beindítja a baloldalt oltásellenesnek kikiáltó kampányát April 03. 10:24 online kampányát, lapunk olvasói szerint viszont nem lesz sikeres Olvasóink közel kétharmada szerint eredménytelen lesz a Fidesz „oltásellenes baloldal”-kampánya April 11. 18:53 ez az akció.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra