24 óra alatt kilenc baleset is történt Vas megyében

Ebből három sérüléssel is járt.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. december 8-án 5 óra és 2022. december 9-én 5 óra közötti időben egy, súlyos és kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A rendőrök hat anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - írja a Police.hu.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök tegnap a kora délutáni órákban, Szombathelyen . Egy 49 éves férfi személyautóval közlekedett a Bem József utcában , amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott az útkereszteződésébe és elsodort egy, ott közlekedő kerékpárost. Az ütközés következtében a biciklis súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A kerékpáros baleset helyszíne
TM/Nyugat.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök a délutáni órákban, a 8634-es számú úton. Egy 44 éves férfi személyautóval közlekedett Bükfürdő felől Sajtoskál irányába. Haladása során későn észlelete az előtte kanyarodni szándékozó gépkocsit és a hátuljának ütközött. A 44 éves sofőr a balesetben könnyebben megsérült A balesetben vétlen gépkocsivezetővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A balesetet okozó sofőrrel szemben szabálysértési eljárás, az ittas sofőrrel szemben közigazgatási hatósági eljárás indult a Sárvári Rendőrkapitányságon.

TM/Nyugat.hu

A balesetről lapunk részletesen beszámolt Ilyen is van: a vétlen sofőr volt az ittas egy Vas megyei baleseteben 2022. December 09. 06:59 .

Szombathelyen ittas vezetőt fogtak

Egy helyi járművezetőt igazoltattak az egyenruhások a délutáni órákban, Szombathelyen. A rendőrök a 61 éves férfival szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre is előállították. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit vezetői engedéllyel sem rendelkezik , mert már korábban a vezetéstől jogerősen eltiltották. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló