Meglepte a Fő teret a Szombathelyi Kötélugró Klub

A városháza előtt zárta 25. születésnapi sorozatát a csapat.

Idén ünnepli fennállásának 25. évét a Szombathelyi Kötélugró Klub, ez alkalomból pedig az elmúlt hónapokban nyakukba vették a várost, hogy 25 különböző helyszínen mutassák meg, mit tudnak.

Nagy Jácint/Savaria Fórum

A „25 év, 25 helyszín” című születésnapi sorozat utolsó állomás a városháza előtti tér volt, ahol október 25-én lepték meg nemcsak a járókelőket, hanem a hivatal dolgozóit is. Köztük Nemény András polgármesterrel és László Győző alpolgármesterrel, akik a produkció után személyesen is gratuláltak a csapatnak.

Nagy Jácint/Savaria Fórum
Nagy Jácint/Savaria Fórum

„A 25 éves szombathelyi kötélugróklub 25 helyszínen tartott bemutatót, ma utolsónak a városháza előtt. Köszönjük az élményt, és mindazt, amit a városért tesznek” írta Facebook-oldalán a polgármester.

Nagy Jácint/Savaria Fórum
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport