Tisztújítást tartott a Momentum szombathelyi szervezete

Elnököt és két alelnököt választottak.

Az elmúlt napokban tisztújítást tartott a Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezete. A párt tagjai egyhangúlag megválasztották az alapszervezet elnökének Dr. László Győző alpolgármestert.

Dr. László Győző mellett a helyi szervezet alelnökének választotta Lukács Dánielt és Nagy Donátot, így az elkövetkező időszakban hármójuk vezetésével folytatják a közös munkát Szombathelyen, valamint készülnek a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti választásokra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek