Tisztújítást tartott a Momentum szombathelyi szervezete

Elnököt és két alelnököt választottak.

Az elmúlt napokban tisztújítást tartott a Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezete. A párt tagjai egyhangúlag megválasztották az alapszervezet elnökének Dr. László Győző alpolgármestert.

Dr. László Győző mellett a helyi szervezet alelnökének választotta Lukács Dánielt és Nagy Donátot, így az elkövetkező időszakban hármójuk vezetésével folytatják a közös munkát Szombathelyen, valamint készülnek a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti választásokra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek