ByeAlex elárulta, miért távozik az X-faktorból

Az előadó abbahagyja a mentorálást a zenei tehetségkutatóban.

ByeAlex szombaton jelentette be, hogy feláll a mentorszékből. Az énekes a Fókusznak nyilatkozott arról, hogy mit köszönhet a tehetségkutatónak, szakmailag és emberileg.

„Úgy éreztem, hogy nekem is el kell köszönnöm az X-Faktortól, meg a tévénéző emberektől is. Nem akarom, hogy megunjanak. Azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják, szerintem a csúcson volt. Nem hiszem, hogy Magyarországon készült másik műsor, ami ennyire sikeres volt, és főleg ennyi éven keresztül.”

Az X-Faktor országos ismertséget hoz a versenyzőknek, és a mentorokat is jobban a köztudatban tartja. Jó kérdés, vajon mennyire lett volna sikeres ByeAlex, ha nem szerepelt volna hat éven keresztül a tehetségkutatóban…

Az előadó sok szép emlékkel búcsúzik az X-Faktortól, nem tervezi, hogy sok más műsorban feltűnik majd, inkább kicsit visszavonulna a tévés karrierjétől. Könyvet ír, és új dalokkal készül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek