ByeAlex elárulta, miért távozik az X-faktorból

Az előadó abbahagyja a mentorálást a zenei tehetségkutatóban.

ByeAlex szombaton jelentette be, hogy feláll a mentorszékből. Az énekes a Fókusznak nyilatkozott arról, hogy mit köszönhet a tehetségkutatónak, szakmailag és emberileg.

„Úgy éreztem, hogy nekem is el kell köszönnöm az X-Faktortól, meg a tévénéző emberektől is. Nem akarom, hogy megunjanak. Azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják, szerintem a csúcson volt. Nem hiszem, hogy Magyarországon készült másik műsor, ami ennyire sikeres volt, és főleg ennyi éven keresztül.”

Az X-Faktor országos ismertséget hoz a versenyzőknek, és a mentorokat is jobban a köztudatban tartja. Jó kérdés, vajon mennyire lett volna sikeres ByeAlex, ha nem szerepelt volna hat éven keresztül a tehetségkutatóban…

Az előadó sok szép emlékkel búcsúzik az X-Faktortól, nem tervezi, hogy sok más műsorban feltűnik majd, inkább kicsit visszavonulna a tévés karrierjétől. Könyvet ír, és új dalokkal készül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek