Munkahelyén ölt a megvádolt férfi

A gyilkos késelő számára összecserélődött a videójátékos ölés és a valóság.

Előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség egy 25 éves férfival szemben, aki tavaly májusban kioltotta munkatársnője életét az egyik veszprémi gyárban.

A vádirat szerint az elkövető a szabadidejében vérengző tartalmú, szúrófegyveres videójátékkal játszott, számára a videójátékos ölés és a valóság felcserélődött.

A sértett a vádlottól mintegy 20 méterre dolgozott, s bár a munkavégzésük során találkoztak, személyes kapcsolat nem alakult ki közöttük. A férfi vonzalmat érzett az asszony iránt, de megszólítani sem merte.

A vádlott 2022. május 22-én hajnalban, az éjszakai műszak után a gyártósoron a munkáját szintén befejező nő érkezésére várt, utánament a női öltőbe, és a hátizsákjából elővett késsel rátámadt. A segélykiáltásra két munkatársuk az öltözőbe szaladt, ám a vádlott ekkor már a vérző sértett mellett, a kést kezében tartva állt, majd a férfiak felé indult, akik a támadásától tartva elfutottak és segítséget kértek, közölte a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

Az elkövető a sértett védekezése ellenére, rendkívüli brutalitással sok, köztük olyan súlyos sérüléseket okozott, melyek következtében az asszony a helyszínen az életét vesztette. Az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetés és a közügyek gyakorlásától történő eltiltás kiszabására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek