Munkahelyén ölt a megvádolt férfi

A gyilkos késelő számára összecserélődött a videójátékos ölés és a valóság.

Előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség egy 25 éves férfival szemben, aki tavaly májusban kioltotta munkatársnője életét az egyik veszprémi gyárban.

A vádirat szerint az elkövető a szabadidejében vérengző tartalmú, szúrófegyveres videójátékkal játszott, számára a videójátékos ölés és a valóság felcserélődött.

A sértett a vádlottól mintegy 20 méterre dolgozott, s bár a munkavégzésük során találkoztak, személyes kapcsolat nem alakult ki közöttük. A férfi vonzalmat érzett az asszony iránt, de megszólítani sem merte.

A vádlott 2022. május 22-én hajnalban, az éjszakai műszak után a gyártósoron a munkáját szintén befejező nő érkezésére várt, utánament a női öltőbe, és a hátizsákjából elővett késsel rátámadt. A segélykiáltásra két munkatársuk az öltözőbe szaladt, ám a vádlott ekkor már a vérző sértett mellett, a kést kezében tartva állt, majd a férfiak felé indult, akik a támadásától tartva elfutottak és segítséget kértek, közölte a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

Az elkövető a sértett védekezése ellenére, rendkívüli brutalitással sok, köztük olyan súlyos sérüléseket okozott, melyek következtében az asszony a helyszínen az életét vesztette. Az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetés és a közügyek gyakorlásától történő eltiltás kiszabására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek