Háromgólos vereség Szegeden

A hazaiak tíz emberre fogyatkozva is magabiztosan győzték le a szombathelyi csapatot.

A labdarúgó NB II 23. fordulójában a játéknap előtt negyedik helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia fogadta az ötödik helyezett Szombathelyi Haladást.

LABDARÚGÓ NB II

23. FORDULÓ

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–SZOMBATHELYI HALADÁS 3–0 (1–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 500 néző. Vezette: Radványi Ádám (Sinkovicz Dániel, Baghy Csaba)

SZEGED-CSANÁD GA: Takács J. – Könczey, Temesvári, Szilágyi, Tóth B. – Farkas A., Szakály D. – Papp Á. (Beronja, 81.), Gajdos, Kundrák (Kővári, 71.) – Bíró B. (Haruna, 90.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics

HALADÁS: Verpecz – Sinut, Csató M., Németh M., Bosnjak – Nyíri (Doktorics, 62.), Derekas, Csilus T. (Lencse, 84.), Csernik (Borvető, 70.) – Rácz B., Molnár R. (Zvekanov, 70.). Vezetőedző: Michal Hipp

Gólszerző: Könczey (24.), Kundrák (54.), Kővári (90+2.)

Kundrák Norbert nevéhez fűződött a legelső kapura lövés, amely nem okozott gondot Verpecz Istvánnak. Ezután viszont a Haladás magához tért, és a következő szakaszban többet birtokolta a labdát. A 21. percben megint Kundrák lőhetett, amikor a Szeged egy picit kiszabadulhatott, sőt Temesvári Attila fejelhetett egy szöglet után, de a labda fölément.

A 24. percben Könczey Márk bátorsága gólt ért: a jobb oldali védő jó 22 méterről félmagasan lőtt gólt, 1–0. A góltól megélénkült a meccs, a Haladás vette át a labdabirtoklást, és a 35. percben Nyíri Vince révén eltalálta a jobb felső saroknál a kapufát, majd az ellentámadásból Bíró Bence bombázott a bal kapufa mellé.

Amikor a szünet utáni első tíz perc végén azt lehetett látni, hogy a Haladás nagy erőket mozgósít az egyenlítés, jött a második találat. A vasiak igyekeztek, de komoly helyzetig nem jutottak, csak pontatlan lövésekig, míg a szegedi oldalon Bíró Bence eldönthette volna a kérdéseket, de remek egyéni játék után ballal 11 méterről fölélőtt.

A meccs képét módosította egy kicsit Szakály Dénes azonnali piros lapja súlyos szabálytalanságért, hiszen a 81. perctől emberelőnyben mehetett előre a Haladás. Ám a slusszpoén még így a hazaiaké és Kővári Róberté volt. A végeredmény 3–0, tudósított az nso.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek