Kiosztották az Arany Málna-díjakat

Tom Hanks megkapta a legrosszabb férfi mellékszereplő díját az Elvisért.

Az évtizedek során hagyománnyá vált, hogy az Oscar-díjátadó előtt kiosztják az Arany Málna-díjakat is az elmúlt év legrosszabb filmjeinek, alkotóinak és színészeinek. Most sem történt ez másképp, megvannak a „díjazottak”.

A meglepetés Colin Farrell különdíja, a legnagyobb visszatérő díj, amit azoknak ítélnek oda, akiket korábban Arany Málnára jelöltek, illetve „díjaztak”, de azóta olyan filmben szerepelt az illető kiemelkedően, hogy az Oscarért indul. Farrell karrierje elején a Nagy Sándor, a hódítóért kapta az ívet, és a jelölést 2005-ben, idén viszont az Oscar-díjért versenyez a legjobb férfi főszereplő kategóriában A sziget szellemeiben nyújtott alakításáért.

A legrosszabb film a Szöszi, a legrosszabb férfi főszereplő Jared Leto (Morbius), mellékszereplő Tom Hanks (Elvis), a legrosszabb női főszereplő maga az Arany Málna, mellékszereplő pedig Adria Arjona (Morbius) lett.

A teljes lista itt olvasható magyarul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű