Kiosztották az Arany Málna-díjakat

Tom Hanks megkapta a legrosszabb férfi mellékszereplő díját az Elvisért.

Az évtizedek során hagyománnyá vált, hogy az Oscar-díjátadó előtt kiosztják az Arany Málna-díjakat is az elmúlt év legrosszabb filmjeinek, alkotóinak és színészeinek. Most sem történt ez másképp, megvannak a „díjazottak”.

A meglepetés Colin Farrell különdíja, a legnagyobb visszatérő díj, amit azoknak ítélnek oda, akiket korábban Arany Málnára jelöltek, illetve „díjaztak”, de azóta olyan filmben szerepelt az illető kiemelkedően, hogy az Oscarért indul. Farrell karrierje elején a Nagy Sándor, a hódítóért kapta az ívet, és a jelölést 2005-ben, idén viszont az Oscar-díjért versenyez a legjobb férfi főszereplő kategóriában A sziget szellemeiben nyújtott alakításáért.

A legrosszabb film a Szöszi, a legrosszabb férfi főszereplő Jared Leto (Morbius), mellékszereplő Tom Hanks (Elvis), a legrosszabb női főszereplő maga az Arany Málna, mellékszereplő pedig Adria Arjona (Morbius) lett.

A teljes lista itt olvasható magyarul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű