Párnadobálásból lett súlyos testi sértés egy Körmend közeli presszóban

Fémszékekkel ütötték egymást.

A Körmendi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben – közölte lapunkkal a Vas Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfi 2022 májusában, egy Körmend közeli község presszójának teraszán szóváltásba keveredett a sértettel,

aki egy ülőpárnát dobott a vádlott autója fele, mert nehezményezte, hogy a vádlott járó motorú gépkocsival a terasz mellett állt meg.

A szóváltás során a vádlott többször megütötte a sértettet,

aki egy fém székkel próbálta távoltartani a vádlottat. A vádlott is felkapott egy fém széket, azzal fejbe ütötte a sértettet, aki a földre esett.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek