Párnadobálásból lett súlyos testi sértés egy Körmend közeli presszóban

Fémszékekkel ütötték egymást.

A Körmendi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben – közölte lapunkkal a Vas Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfi 2022 májusában, egy Körmend közeli község presszójának teraszán szóváltásba keveredett a sértettel,

aki egy ülőpárnát dobott a vádlott autója fele, mert nehezményezte, hogy a vádlott járó motorú gépkocsival a terasz mellett állt meg.

A szóváltás során a vádlott többször megütötte a sértettet,

aki egy fém székkel próbálta távoltartani a vádlottat. A vádlott is felkapott egy fém széket, azzal fejbe ütötte a sértettet, aki a földre esett.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett .

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek