Ezer szombathelyi diák a TV1-en - Nézze meg, ha lemaradt!

Szombaton délután tűzte műsorára az M1 azt az összeállítást, amelyben ezernél több szombathelyi diák szavalja Pilinszky János Apokrif című versének részletét Jordán Tamás színházigazgató segédletével. Nálunk megnézheti, ha lemaradt az adásról!

Szombaton délután tűzte műsorára az M1 azt az összeállítást, amelyben ezernél több szombathelyi diák szavalja Pilinszky János Apokrif című versének részletét Jordán Tamás színházigazgató segédletével.

Mivel valószínűleg sokan lemaradtak az adásról, ezért most itt a lehetőség, hogy az Interneten kukkantson bele a rendkívüli kísérletről készült televíziós összeállításba.

Nem támogatott video formátum
Video: Pilinszky János - Apokrif
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Jordán Tamás ezer nebulót zengetett meg a sportházban

A direktor arra vállalkozott, hogy több mint ezer középiskolással szavaltatja el Pilinszky Apokrif című művét.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video