Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

35 ezer könyvet és a könyvtári személyzet egy részét is Bécsbe költözteti a CEU

"Elnézést kérünk a működési nehézségekért a nyári időszak alatt, 35 ezer darab könyvet és a személyzet több tagját Bécsbe helyezzük át, mivel az egyetem kénytelen az oktatási tevékenysége nagy részét a bécsi kampuszra költöztetni" - írja a Közép-európai Egyetem könyvtárának oldala , közleményt a 444.hu fedezte fel .

Mint írják, az egyetem engedéllyel külsősök által is látogatható könyvtár költözéséről eddig nem közöltek hivatalos információt.

a könyvtár tulajdonában összesen több mint 190 ezer könyv, és 177 ezer e-könyv van, a kollekció pedig évente körülbelül 4 ezer könyvvel növekszik. Az USA-ban akkreditált mesterképzések Bécsbe költöztetése Bécsben indulnak el a CEU amerikai diplomát adó képzései 2019-ben 2018. December 03. 13:54 óta a könyvtár volt azon kevés szolgáltatások egyike, ami még Budapesten maradt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra