413 forint felett van az euró

Matolcsy kritikus beszéde nem segített az árfolyam változásán.

Hétfőn kora estére több mint 413 forintot ér egy euró a Google Finance adatai szerint, utoljára november 24-én volt ennyire gyenge a forint az euróval szemben, miközben az euró november 10-én még 400 forint alatt is járt.

A Portfolio szerint hétfőn reggel még 410 forint körül volt egy euró, de aztán például a Magyar Nemzeti Bank elnökének, Matolcsy Györgynek a nyilatkozatai Matolcsy: Bajban vagyunk, a saját döntéseink miatt vagyunk bajban 2022. December 05. 13:36 nem segítettek az árfolyam változásán.

A dollár kora este 394 forint körül jár. A Portfolio szerint a héten továbbra is a gázárak változásának és a brüsszeli tárgyalások alakulásának lehet a legnagyobb hatása a forintra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek