Erdőbe repült a Seat, meghalt az asszony Kőszeg közelében

Lesodródott az útról, lerepült a magas töltésről és fák közé csapódott egy Seat Ibiza Horvátzsidány és Kőszeg között. Az autóban utazó 55 éves gyöngyösfalui asszony azonnal életét vesztette. Azon a szakaszon gyakori a pályaelhagyás.

Kisodródott?

Egy Kőszeg felé tartó autós látta, hogy a szembejövő autó kiegyenesíti a kanyart és eltűnik a mélyben. Azonnal megállt és segítséget hívott. Sajnos az 55 éves gyöngyösfalui sofőrön már nem lehetett segíteni. Autója három méteres magasságban csapódott neki három fának. Az egyiket derékba törte, így zuhant vissza a földre. Az asszony Horvátzsidány felé tartott, az egyik szemtanú elmondása alapján talán egészségügyi alkalmazott lehetett az öltözete alapján. A faluba azonban már nem érkezett meg. A nedves, nyálkás út közrejátszhatott a péntek reggeli tragédiában. Egy balra ívelő kanyart egyenesített ki, így repült le a jármű a töltésről. A holttestet tűzoltók vágták ki a roncsból. Szerencsére más nem utazott a Seatban.

Tűzoltók szabadították ki az asszony élettelen testét
Tűzoltók szabadították ki az asszony élettelen testét
Tánczos Mihály

Sokadik baleset

Az aszfalton bevágások láthatók, ezek állítólag az esős időben szokatlanul csúszós aszfaltot hivatottak járhatóbbá tenni. Az útszakasz látszólag cseppet sem veszélyes, a kanyar még nagy sebességgel is biztonságosan bevehető lenne, ha nem hasonlítana jégpályára eső után. A balesetekre az út mindkét oldalán roncsdarabok emlékeztetnek. A mostani tragédiától 15 méterre másik kitört fa fekszik, lökhárító, dísztárcsa és üvegtörmelék mellett. Az az autós nagyobb sebességgel jöhetett, messzebbre repült. A Vasi Autómentők egyik munkatársa elmondta, nem ismeretlen számukra sem az út, már többször emeltek ki autót a mélyből.

Az aszfalton jól látszanak a felmarások - a csúszós úton hivatott segíteni
Az aszfalton jól látszanak a felmarások - a csúszós úton hivatott segíteni
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Balesetek sorozatban - mozgalmas délutánja volt a helyszínelőknek

Egymást érték a balesetek délután Szombathelyen és környékén. Gyalogosgázolás, keresztrongálás, motorbaleset, kicsúszás is történt a megye útjain.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló