Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Savaria Karnevál – eredményt hirdetünk, kiállítást rendezünk

A télben emlékezünk a nyárra: szerdán nyílik a Berzsenyi Könyvtárban az a fotókiállítás, amelyet a Nyugat által meghirdetett, a Savaria Karneválról szóló pályázat anyagából készült. Ekkor kerül sor a páláyázat eredményhirdetésre is.

Lapunk már több éve meghirdeti a Keressük a Karnevál legjobb fotóit! című amatőr fotópályázatát. Minden évben szép számmal érkeznek is hozzánk képek, az idén sem volt másként.

A beérkezet 337 fotót már ősszel megnézhették, sőt, több fordulóban szavazhattak is. Így Önök határoztak arról, kik a közönségdíjasok. Ám mi is zsűriztünk Dallos László fotóművész vezetésével, s döntöttünk arról is, kinek a fotóit mutatjuk be egy kiállításon.

Oswald Gábor fotója tavaly a második díjat kapta
Oswald Gábor

Most végre eredményt hirdetünk és megnyitjuk a fotókból készült kiállítást. Jutalmazzuk az első három közönségdíjast és a zsűri által a három legjobbnak ítélt pályázót.

Január 6-án, szerdán, 17 órára mindenkit szeretettel várunk Szombathelyen, a Megyei Könyvtár földszinti kiállítótermébe (Antall József tér 1. ). A kiállítást megnyitja, és a pályázatot értékeli Dallos László fotóművész. Több mint húsz pályázó közel 60 képét láthatják majd egészen január 23-ig a könyvtárban.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Karneváli fotópályázat 2009 - döntő

Utolsó fordulójához érkezett közönségszavazásunk. Ezen a héten kiderül, hogy az eddigi legjobbak közül melyik három pályázónk képei tetszettek Önöknek a leginkább. Szavazzanak újra!

Karneváli fotópályázat 2008 - Eredményt hirdettünk!

Varga Benedek "lepkelány-portréja" nyerte idén a Nyugat.hu karneváli fotópályázatát. A legjobb képekből kiállítás nyílt az Agora-Savaria Filmszínház aulájában - de nálunk is megnézheti őket!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra