Savaria Karnevál – eredményt hirdetünk, kiállítást rendezünk

A télben emlékezünk a nyárra: szerdán nyílik a Berzsenyi Könyvtárban az a fotókiállítás, amelyet a Nyugat által meghirdetett, a Savaria Karneválról szóló pályázat anyagából készült. Ekkor kerül sor a páláyázat eredményhirdetésre is.

Lapunk már több éve meghirdeti a Keressük a Karnevál legjobb fotóit! című amatőr fotópályázatát. Minden évben szép számmal érkeznek is hozzánk képek, az idén sem volt másként.

A beérkezet 337 fotót már ősszel megnézhették, sőt, több fordulóban szavazhattak is. Így Önök határoztak arról, kik a közönségdíjasok. Ám mi is zsűriztünk Dallos László fotóművész vezetésével, s döntöttünk arról is, kinek a fotóit mutatjuk be egy kiállításon.

Oswald Gábor fotója tavaly a második díjat kapta
Oswald Gábor

Most végre eredményt hirdetünk és megnyitjuk a fotókból készült kiállítást. Jutalmazzuk az első három közönségdíjast és a zsűri által a három legjobbnak ítélt pályázót.

Január 6-án, szerdán, 17 órára mindenkit szeretettel várunk Szombathelyen, a Megyei Könyvtár földszinti kiállítótermébe (Antall József tér 1. ). A kiállítást megnyitja, és a pályázatot értékeli Dallos László fotóművész. Több mint húsz pályázó közel 60 képét láthatják majd egészen január 23-ig a könyvtárban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Karneváli fotópályázat 2009 - döntő

Utolsó fordulójához érkezett közönségszavazásunk. Ezen a héten kiderül, hogy az eddigi legjobbak közül melyik három pályázónk képei tetszettek Önöknek a leginkább. Szavazzanak újra!

Karneváli fotópályázat 2008 - Eredményt hirdettünk!

Varga Benedek "lepkelány-portréja" nyerte idén a Nyugat.hu karneváli fotópályázatát. A legjobb képekből kiállítás nyílt az Agora-Savaria Filmszínház aulájában - de nálunk is megnézheti őket!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód