Bocsánatot kért a sárvári ámokfutó! - Videón beszél a férfi

Nagyon sokat ivott a sárvári ámokfutó és csak ma reggelre fogta fel, mit tett. Videóinkon ő is megszólal az őt megállító rendőr mellett.

Közúti veszélyeztetés, rongálás és ami a legsúlyosabb, több hivatalos személy elleni emberölés kísérlete a vád az ellen a férfi ellen, aki tegnap 22 tonnás markolójával ámokfutásba kezdett Sárvár belvárosában. Az esetről részletesen beszámoltunk Megdöglötök, rendőrök! - Ámokfutó pusztított Sárváron (Videóval) 2010. February 21. 13:15 .

Vasárnapi összefoglaló helyszíneléstől az eset rekonstruálásáig

Ma sikerült beszélnünk Pintér Gáborral, azzal a rendőr törzsőrmesterrel, aki némi küzdelem után megállította az erősen ittas pilóta által vezetett munkagépet. A részletek videónkból kiderülnek. A rendőrt arról is kérdeztük, mit szól a gúnyos olvasói hozzászólásokhoz, de ő inkább nem kommentálta ezeket.

Pintér Gábor törzsőrmester az ámokfutó elfogásáról

A bíróságon kameravégre kaptuk magát az ámokfutót is, aki megtört ember benyomását keltette. A TV Szombathely szerkesztőjével felváltva kérdeztük arról, mi vezetett idáig, mire emlékszik, ő hogy látta az esetet? Mint ahogy az a filmből is kiderül, S.I. sok tömény italt és sört ivott vezetés előtt és szinte semmire nem emlékszik, ma reggelre fogta fel, mit tett. Úgy tudjuk, legalább két liter alkoholos italt ivott indulás előtt és ebből fél liter pálinka! Feltételezhető, hogy ezzel akarta fájdalommentessé tenni az elválást a markolótól.

K.I.-t a bíróság folyosóján kérdeztük

Az 51 éves férfi megerősítette a tegnapi cikkünkben írtakat. Éppen szeretett markolójától vált volna meg, mert jelentkezett vásárló a munkagépre, amikor elvesztette az önkontrollját. A cukorgyár megszűnése után már csak alkalmi munkát tudott vállalni, így nehéz helyzetbe került.

K.I. bocsánatot kért "gyalázatos tettéért"
A sárvári férfi bocsánatot kér a rendőröktől azért, amit tett
Tánczos Mihály

Gyalázatos vagyok, szégyellem! A rendőröknek azt üzenem, bocsássanak meg azért, amit tegnap tettem.

A Sárvári Rendőrkapitányságon megtudtuk, hogy a sebességmérő készülék nem ment tönkre a borulásnál. A drága eszköz kiszabadítását is megörökítettük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Megdöglötök, rendőrök! - Ámokfutó pusztított Sárváron (Videóval)

Rendőrautót döngölt földbe egy visszaeső ámokfutó Sárváron. A férfi kedvenc markolójával pusztított, nem rajta múlt, hogy senki nem sérült meg.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló