A küszöbön bukott el a Körmend

2-0-ról fordított a párharcban, és az elődöntő ötödik meccsét egy ponttal megnyerte a bajnoki címvédő. Döntőben a Paks, a Körmend „csak” a bronzért meccselhet.

Hatalmas csatát hozott az elődöntő utolsó felvonása.
Alaposan bekezdtek a felek, hol az egyik, hol pedig a másik csapat vezetett. A harmadik percben már 10-10 volt az állás. Ezt követően elhúzott a Körmend, ám egy 11-2-es paksi rohamnak köszönhetően az első negyedet végül négy ponttal, 28-24-re az Atomerőmű nyerte.

Rákapcsolt a második negyedben a Körmend, tíz ponttal hozták az etapot a vendégek, ezzel át is vették a vezetést a szünetre. Elsősorban Fodor és Alekszejev volt elemében.

A harmadik tíz perc elejét is meghajtotta a Sabáli-legénység. Volt már 9 pont is közte, a vége azonban Gulyás hathatós segítségével megint nyílt lett. A mindent eldöntő, utolsó etap előtt 63-65-s vendég vezetést mutatott az eredményjelző.

A már „szokásos” koreográfia folytatódott. Az elején meglógtak a vasiak, a Paks azonban nem adta fel, és a végére felzárkózott. Sőt, büntetőkből a vezetést is átevette. A Körmendnek tíz másodperce maradt arra, hogy fordítson, és bejusson a döntőbe. A jól játszó Alekszejev keze azonban az utolsó másodpercekben megremegett, és a labda kiperdült a gyűrűből.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Címlapon