Visszalépnek Illésék a Haladás üzletrész-vásárlástól?

Információnk szerint a HALMIL Kft. meggondolta magát, mégsem akár további 7 százalékot vásárolni a csapatot működtető társaságból.

A Nyugat.hu információ szerint a HALMIL Kft. bejelentette, hogy mégsem kíván további üzletrészt venni a Szombathelyi Haladás Kft.-ből. Illés Bélát egyelőre nem értük utol, sikerült viszont beszélni Czeglédy Csaba sportért felelős alpolgármesterrel.

- Nem tudok róla, de ha valóban így van akkor az tragédia a szombathelyi focinak. Bár ha őszinte akarok lenni azok után, hogy egy, a Haladásért állítólag dolgozni akaró ember barátai aláírásgyűjtést szerveznek Illés Béláék ellen, nem csodálkoznék ha ez kiverte volna a biztosítékot. Az pedig illetlenség hogy Lazáry Viktor (FIDESZ) kijelenti, hogy még csak ne is tárgyaljuk Béláék javaslatát - mondta az alpolgármester.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Címlapon