Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

5 új üveggyűjtő pont indult Sárváron

Szükség volt rájuk, a sárváriak eddig ugyanis 86 tonna üveget gyűjtöttek össze évente.

Tovább bővült az üveghulladékgyűjtő pontok száma Sárváron – kezdi Facebook-posztját az önkormányzat. Majd azzal folytatják, hogy azért volt szükség erre, mert változott a hulladékszállítási rend, így ezentúl már nem viszik el a házaktól a zsákban gyűjtött üveghulladékot.

„Néhány hónap előkészítő munka után sikerült ezeknek az új hulladékgyűjtő konténereknek a helyét megtalálni. Sárváron eddig évi 86 tonna üveget gyűjtöttek össze a sárváriak. Bízom abban, hogy továbbra is környezettudatosak lesznek a város lakói, és a konténerekben is elhelyezik majd az üveghulladékot” – mondta Máhr Tivadar alpolgármester.

Facebook/Sárvár Lendületben
Itt vannak új üveggyűjtő pontok:

 • a Spar mellett
 • a Nagyvárad és az Erdély utcák sarkán
 • a Sárvár Aréna piaci területén
 • az Attila és a Madách utcák kereszteződésében
 • Rábasömjénben, a Szent Márk téren
 • Ezekbe a konténerekbe egyébként tiszta italos üvegeket, például boros-, sörös-, befőttes üveget és ásványvizes üvegpalackokat lehet beledobni.

  Facebook/Sárvár Lendületben

  Az öt új üveggyűjtő ponton kívül egyébként vannak még szelektív hulladékgyűjtő szigetek is Sárváron, ahova szintén lehet üvegeket vinni. Ezek az Alkotmány utcában, az Újsziget utca parkolójában, a Hunyadi utcában és a Deák – Dózsa utcák sarkán vannak.

  ❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
  Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
  Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
  Köszönjük nektek! ❤️

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos

  Tovább az oldalra