Előzésből frontális ütközés a 86-oson

Kamiont előzött egy Toyota, de a szemből érkező Opel miatt nekirántotta autóját a kamionnak, végül mindhárom autó összeütközött. Mentőhelikopter ment a sérültért. Videóval frissítve!

Körmend felé tartott a 86-os főúton a vasvári elágazó után egy szlovák rendszámú kamion, ezt kezdte előzni egy magyar rendszámú Toyota, amikor szemből egy kanyarból kiért egy szintén magyar rendszámú Opel kisáruszállító. A Toyota vezetője próbált visszatérni saját sávjába a kamion előtt, de annak bal eleje megpöckölte a személyautó hátulját, amitől az az érkező Opel elé került. Az összeroncsolódott kisáruszállító az árokba csapódott, a Toyota azonban visszapördült a kamion elé, ami ismét eltalálta a személyautót, ezúttal a másik oldalról.

Előzésből hármas ütközés a 86-os főúton, Kisrádóc közelében
Előzésből hármas ütközés a 86-os főúton, Kisrádóc közelében
Tánczos Mihály

A vétkes autó vezetőjéhez mentőhelikopter érkezett. Úgy tudjuk, állapota súlyos, de nem életveszélyes. Az Opel vezetőjét mentő szállította a Markusovszky Kórházba, állapotáról nincsen bővebb információnk, de úgy tudjuk, nincs életveszélyben.

Videó a baleset utáni mentésről

A kamion vezetője nem sérült meg a karambolban, de kérdésünkre nem kívánt semmit mondani a balesettel kapcsolatban.

Előzésből hármas ütközés a 86-os főúton, Kisrádóc közelében
A súlyosan sérült sofőr mozgatása óriási figyelmet igényel
Tánczos Mihály

A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott, a forgalmat a rendőrség elterelte.

Előzésből hármas ütközés a 86-os főúton, Kisrádóc közelében
A vétlen sofőr autója
Tánczos Mihály

Másfél nappal korábban halálos baleset történt Halálos ütközés - szombathelyi orvos az áldozat 2012. May 12. 16:37 a 86-os főúton, 5 kilométerre a mostani helyszíntől. Ott szintén szlovák kamionnal ütközött egy személygépkocsi, de ott sem a kamionos hibázott.

Előzésből hármas ütközés a 86-os főúton, Kisrádóc közelében
A vétlen szlovák kamion kétszer ütközött a Toyotával
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Halálos ütközés - szombathelyi orvos az áldozat

Egy ismert szombathelyi nőgyógyász halt meg az egyházasrádóci balesetben. Három lánya súlyos sérülésekkel került kórházba.

Kacifántos baleset - Kézifék, vagy műszaki hiba?

Füstölő kerekekkel állt meg váratlanul egy VW a 86-os főúton, emiatt három másik autó is ütközött. Az egyik csak fával, az el is hajtott a helyszínről.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló