Véget ért a robbantássorozat: végleg ledőlt Latex-gyár

Péntek délután sokan hallhattak hatalmas durranást Szombathelyen, a Latex-sorozat utolsó epizódjaként ledöntötték a gyárépület még álló részét.

Délután öt óra után kicsivel kártyavárként omlott ossze a gyárrom. Mivel korábban már mindent megírtunk erről, el is fogytak a betűink. Helyette vannak itt képek, és egy videó.

Az utolsó robbantás a Latex gyártelepén
Az utolsó pukk - első galériánk
Bonyhádi Zoltán
Az utolsó Latex-robbantás - Videó: Garai Antal Atom
Utolsó Latex-robbantás
Ja igen, volt egy kis por is - második galériánk
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Apokaliptikus porfelhő Szombathelyen - robbant a liftakna

Öt óra után egy perccel és mindössze pár másodperc alatt semmisült meg a Latex próbarobbantáson sértetlenül állva maradó liftaknája. Videón is mutatjuk.

Felrobbantották a Latex felét - Videók az összeomlásról

Robbanóanyaggal "kirúgták" a Latex gyárépületének lábát és megroppantották az emeleteket is, a gyárépület kijelölt része másodpercek alatt összeomlott.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek