Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedden kiderül, ki lesz Szombathely jegyzője

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mivel a jogi bizottság áprilisi ülésén Személyesen Hende Csaba keres új szombathelyi jegyzőt? 2015. April 24. 13:35 nem támogatta egyik jelöltet sem, aki a híváslistabotrány miatt lemondott Gaál Róbert jegyző helyét vehetné át, az önkormányzat újabb pályázatot írt ki. A megadott határidőig négyen jelentkeztek a posztra, köztük a jelenlegi aljegyző, Károlyi Ákos is. Károlyi Ákos lesz az új aljegyző Szombathelyen 2013. February 25. 18:28 A jelöltek közül hárman nem szombathelyiek, ez korábban kifogásként merült fel. A Jogi Bizottság most három jelöltet tartott alkalmasnak a munkakör betöltésére. Arról, hogy ki lesz Szombathely új jegyzője, Puskás Tivadar polgármester keddig hozza meg döntését.

Gaál Róbert, a volt jegyző
Bonyhádi Zoltán

Ahogy azt annak idején megírtuk, Lemondott a híváslistás botrányba keveredett szombathelyi jegyző 2014. November 26. 15:41 Gaál Róbert a városházi dolgozók híváslistáival machinált, ezért keveredett olyan botrányba, aminek a lemondás volt az egyenes következménye. Gaál Róbertet egyébként 2010-ben, a Fidesz választási győzelme után nevezték ki jegyzőnek Új jegyzője van Szombathelynek - Közgyűlési blog (Frissítve) 2011. September 29. 09:28 . Az ellenzék tiltakozott kinevezése ellen, mert túl fiatalnak és túl tapasztalatlannak tartották. Most valószínűleg ugyanazok mozdították el, akik bő három éve kinevezték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Személyesen Hende Csaba keres új szombathelyi jegyzőt?

A Fidesz mondvacsinált indokokkal szavazta le a szombathelyi jegyzőjelölteket. Az MSZP szerint azért, hogy időt nyerjenek, amíg Hende saját embert talál.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés