„Kölcsönkérem a szomszédét” – És Ön hogyan fogja beszerezni a védettségi igazolványt?

Megkérdeztük az utca emberét arról, hogy védettségi igazolvánnyal látogatni fogja-e a négymillió beoltottnál kinyitó színházakat, mozikat, edzőtermeket és egyéb szolgáltatókat, intézményeket.

Folyamatosan csökken az aktív fertőzöttek száma, a legalább egyszer beoltottaké pedig napokon belül eléri a 3,5 milliót, amiből újabb nyitási fázis Kormányinfó: szombaton nyithatnak a teraszok 2021. April 22. 11:08 következik. Holnaptól látogathatók leszek például a vendéglátóhelyek teraszai.

És mivel jövő hét közepén (szerdán, csütörtökön) eléri a 4 milliót a beoltottak száma, újabb nyitások várhatók - közölte Jövő hét közepétől a védettségi igazolvánnyal rendelkezők mehetnek színházba, moziba, szállodába, fürdőbe, edzőterembe 2021. April 23. 07:46 Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában. Ezek szerint védettségi igazolvánnyal látogathatók lesznek többek között a színházak, mozik, szállodák és edzőtermek is.

Megkérdeztük a szombathelyieket arról, hogy mit gondolnak a teraszok nyitásáról, és arról, hogy a szolgáltatások hosszú sora Jövő hét közepétől a védettségi igazolvánnyal rendelkezők mehetnek színházba, moziba, szállodába, fürdőbe, edzőterembe 2021. April 23. 07:46 csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére lesznek elérhetők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video