Michael Jackson 2,1 milliárd dollárt keresett halála óta

Valószínű sosem fog éhezni Jacko ükükük unokája sem!

A héten ünnepelné 60. szülinapját a legendás, nagyszerű, fantasztikus - és még sorolhatnánk az évtizedek során hozzá társított jelzők sokaságát - amerikai énekes, zeneszerző, táncos. Hogy ki is volt ő? Mit alkotott? Mit ért el? Teljesen felesleges ragozni, hiszen mindenki tudja, mindenki ismeri, mindenki énekli, és mindenki emlékszik rá.

pixabay

Sokkal inkább érdekes tényeket közölt a Forbes Magazin . Nem másról, mint a sikereivel elért anyagi bevételről életében és halálát követően.

Lássuk a számokat:

 • 4,2 milliárd dollár a jövedelme életében és halála óta

 • 2,1 milliárd dollár a jövedelme halála óta

 • 8 millió eladott album 1979-ben Amerikában “Off the wall”

 • 33 millió eladott album 1982-ben Amerikában “Thriller”

 • Valószínű sosem fog éhezni Jacko ükükük unokája sem!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Gazdaság