Új nevet kapott az Arena Savaria - Mostantól Schaeffler Arena Savaria

Öt éven át összesen ötszázezer euróval támogatja a Schaeffler a Szombathelyi Sportiskolát. Aláírták a megállapodást.

Öt éven át összesen ötszázezer euróval (évi százezer euróval) támogatja a Schaeffler Savaria Kft. a Szombathelyi Sportiskolát az Arena Savaria névadó szponzoraként. Most már Schaeffler Arena Savaria a létesítmény neve, az erről szóló megállapodást pénteken írta alá Szigeti Tibor, Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője Nemény András polgármester és Kovács Cecília, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A héten már beszámoltunk Új nevet kap a szombathelyi Aréna Savaria? 2023. November 28. 06:51 arról, hogy új nevet kaphat a létesítmény, szemfüles olvasónk is észrevette a változást, hiszen már a hivatalos bejelentés előtt helyére került az új névtábla.

Szigeti Tibor a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, cégük 27 éves szombathelyi működése során rengeteg segítséget kapott a várostól és a megyétől, ezt viszonozzák most.

Az aláírás pillanatai
Facebook/Nemény András

Nemény András nemcsak megköszönte a támogatást, de azt is kiemelte, a város szempontjából is jó, hogy egy nagy cég példát mutat a minőségi foglalkoztatásból, a Schaeffler pedig hazai munkavállalóknak biztosít jó munkafeltételeket.

Kovács Cecília is örömét fejezte ki, és elmondta mostantól még minőségibb sportolási lehetőséget tudnak majd így biztosítani annak az 500-600 gyermeknek, akik a sportiskolát választották.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet