Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A DK-t érdekli, hogy hány ellenzéki politikust figyeltet meg a Fidesz magánnyomozókkal

És hogy ez mennyibe is kerül a Fidesznek.

A Demokratikus Koalíció szóvivője azonnali tájékoztatást kért a kormánytól és a Fidesztől, hogy hány ellenzéki politikust figyeltetnek meg a titkosszolgálatokkal, illetve hányat figyeltetnek meg magánnyomozó cégekkel.

Barkóczi Balázs szerdai online sajtótájékoztatóján a hvg.hu cikkére hivatkozva azt mondta, hogy sok ellenzéki politikust magánnyomozókkal figyeltetnek meg.

A cikkben megszólalók szerint általános gyakorlat, hogy a Fidesznél volt titkosszolgákból álló magánvállalkozásokat bíznak meg politikai ellenfeleik megfigyelésével - tette hozzá.

A DK azt is tudni szeretné, hogy mely ellenzéki politikusok ellen zajlik titkosszolgálati típusú adatgyűjtés és megfigyelés, akár az államon belül, akár magánúton - közölte a szóvivő.

Jelenleg mennyi pénzt költ arra a Fidesz az állami támogatásból, hogy megfigyeltesse politikai ellenfeleit? - kérdezte Barkóczi Balázs.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet