A Fidesz-szavazók egy része szerint még sok is volt a 15 százalékos nyugdíjemelés

A Fidesz-KDNP szavazók 49 százaléka szerint az idősek úgy élhetnek ebből a pénzből, mint tavaly.

A nyugdíjasokat érintő intézkedések megítélését is nagyon erősen befolyásolja a pártszimpátia; míg a Fidesz-KDNP szavazóinak 67 százaléka megfelelő mértékűnek tartja a most januárban végrehajtott 15 százalékos nyugdíjemelést, addig az ellenzéki szimpatizánsok 19 százaléka nyilatkozott csak így, miközben majdnem négyötödük magasabb mértékű emelést várt volna – derül ki a Publicus Intézet felméréséből, amely a Népszava megbízásából készült.

A fideszes hívek között olyanok is vannak, csaknem 5 százaléknyian, akik szerint túl sok is volt a januári nyugdíjemelés. Arra a kérdésre, hogy a megemelt összeg vajon elegendő lesz-e arra, hogy a nyugdíjasok életszínvonala legalább a tavalyi szinten maradjon, a megkérdezettek 73 százaléka határozott nemmel válaszolt. A Fidesz-KDNP szavazók 49 százaléka szerint viszont az idősek úgy élhetnek ebből a pénzből, mint tavaly.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek