A fütyimikulás csak tréfa volt, de a szárnyaló fallosz tényleg létezik

Mégpedig Szombathelyen. Most, hogy vége az ünnepeknek, már nyugodtan elmondhatjuk.

Karácsony előtt futótűzként terjedt a közösségi oldalakon a pénisz alakú Mikulás fotója. Hol azt írták, hogy Szombathelyen, hol Szegeden, Budapesten, vagy éppen Győrben áll ez a különös dísz. Néha politikai üzenetet is csatoltak mellé, miszerint a meleg városvezetés ilyen Mikulással próbálja meleggé tenni az ünnepet is. Sokan bedőltek a photoshopnak. Tréfának indult, de rengetegen bedőltek a fütyimikulásnak 2021. November 28. 19:13

El is hitték...
TM/Nyugat.hu

Mi azonban már akkor tudtuk, hogy Szombathelyen van egy igazi, a köznyelvben csak szárnyaló fallosznak nevezett karácsonyi égősor. Sőt, nem is egy szárnyaló fallosz díszítette a Király utcát, hanem több is. Most, hogy már vége az ünnepeknek, nyugodt szívvel megmutathatjuk a nagyvilágnak is. Íme:

Szárnyaló falloszok sora...
Mészáros D. Zsolt
Mielőtt a sok felháborodott megjegyzés megérkezne, igen, mi is halottunk olyat, hogy ezek inkább szárnyaló angyalkák, de így is, úgy is szebb, mint a fütyimikulás.
Ki hogy látja...
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód