A fütyimikulás csak tréfa volt, de a szárnyaló fallosz tényleg létezik

Mégpedig Szombathelyen. Most, hogy vége az ünnepeknek, már nyugodtan elmondhatjuk.

Karácsony előtt futótűzként terjedt a közösségi oldalakon a pénisz alakú Mikulás fotója. Hol azt írták, hogy Szombathelyen, hol Szegeden, Budapesten, vagy éppen Győrben áll ez a különös dísz. Néha politikai üzenetet is csatoltak mellé, miszerint a meleg városvezetés ilyen Mikulással próbálja meleggé tenni az ünnepet is. Sokan bedőltek a photoshopnak. Tréfának indult, de rengetegen bedőltek a fütyimikulásnak 2021. November 28. 19:13

El is hitték...
TM/Nyugat.hu

Mi azonban már akkor tudtuk, hogy Szombathelyen van egy igazi, a köznyelvben csak szárnyaló fallosznak nevezett karácsonyi égősor. Sőt, nem is egy szárnyaló fallosz díszítette a Király utcát, hanem több is. Most, hogy már vége az ünnepeknek, nyugodt szívvel megmutathatjuk a nagyvilágnak is. Íme:

Szárnyaló falloszok sora...
Mészáros D. Zsolt
Mielőtt a sok felháborodott megjegyzés megérkezne, igen, mi is halottunk olyat, hogy ezek inkább szárnyaló angyalkák, de így is, úgy is szebb, mint a fütyimikulás.
Ki hogy látja...
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód