Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A koronavírus elfogadásának három szakasza

Félelem, tanulás, növekedés.

A famiily.hu honlap megtalálta a neten az eddigi egyik legjobb ábrát, ami rávilágít arra, ki hol jár éppen legbelül a koronavírussal kapcsolatban. Ők így vélekednek: A félelem zónáján remélhetőleg mindannyian túl vagyunk, és már azon töprengünk, mit tegyünk a rengeteg felvásárolt liszttel. Talán már a legerősebb szorongásaink is magunk mögött vannak. Szerintem a legtöbben a tanulási zónában járunk: mi az, amit el kell engednünk, mi az, amit át kell alakítanunk az életünkben. És várhatóan eljön az a pont is, amikor rádöbbenünk: jelenleg éppen ez, ami történik: az életünk maga. És akinek lehet, segítünk. Érdemes áttanulmányozni ezt az ábrát, mert a segítségével hamarabb fogod elérni a növekedési zónát.

A koronavírus feldolgozásának szakaszai
famiily.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra