A legjobb ötbe kerülés az Egis Körmend célja a bajnokságban

Augusztus 16-án kezdi meg a felkészülést a csapat.

Kész a keretünk, ez már nem változik a bajnokság kezdetéig. Augusztus 16-án kezdi meg a felkészülést a csapat, a légiósaink addigra mind megérkeznek. Az első edzések Körmenden lesznek, majd elutazunk egy tíznapos hazai edzőtáborba. Ettől azt várjuk, hogy minden szempontból összekovácsolódjon a csapat. Két tornán biztosan részt veszünk a bajnoki nyitány előtt.

Szeptemberben a szomszédvári Göcsej Kupára indulunk, ez már hagyomány. Csakúgy mint a hazai rendezésű Mogyorósy Szilárd-emléktorna, amelyet szeretnénk megtartani két magyar és két külföldi csapat részvételével. - idézi Kozma Gergő ügyvezető vaol.hu-nak adott interjúját a BB1.hu .

Előzetesen nehéz bármit is mondani arról, milyen lesz a következő idény körmendi együttese. Azt az előttünk álló hetek, hónapok mutatják majd meg, mennyire tud igazi csapattá érni a játékoskeret. A célkitűzésünk az, hogy az alapszakasz végén az első ötben legyünk és a középszakaszban a felsőházban folytassuk majd a küzdelmeket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport