A „Leo” Karate-do egyesület hétvégi sikerei

2 arany, 5 ezüst, és 5 bronzérem.

A hétvégén Ajkán rendezték meg a 2. WKF Sun-Dome kupa elnevezésű karate versenyt. Vas megyét a „Leo” Karate-do egyesület képviselte 7 fővel. Az eseményen 16 klub 274 nevezéssel képviselte magát.

A versenyen Somogyi Laura nem csak versenyzőként vett részt, hanem testvérével Dáviddal együtt edzőként is segítették Gál Róbert munkáját.

A lányoknál a 6-7 éveseknél Varga Sarolta tette próbára tudását. Formagyakorlatban nem talált legyőzőre, így méltán foglalhatta el a dobogó legfelső fokát.

Küzdelemben eggyel nagyobb korosztályban a 8-9 évesekkel indult és a harmadik helyen végzett. 10-11 éves korcsoport „C” kategóriában Németh Anna és Varga Boróka indult.

„Leo” Karate-do egyesület
Nyugat.hu

A képen balról- jobbra első sor: Németh Máté, Varga Sarolta, Paksa Csenge, Varga Boróka, Németh Anna. Hátsó sor: Gál Róbert, Somogyi Laura, Paksa Botond, Somogyi Dávid.

Formagyakorlatban Boróka az első helyet szerezte meg, míg Anna a harmadik helyen végzett. Küzdelemben Anna a -38 kg-os súlycsoportban szintén harmadikként zárt. Boróka a +38 kg-ban indult és ő is a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Szintén a 10-11 éveseknél „C” kategóriában Németh Máté indult. Máté mind formagyakorlatban, mind küzdelemben a második helyen zárt. Paksa Csenge a 10-11 éves „B” kategóriában indult és küzdelemben is, és formagyakorlatban is ezüst érmet szerzett.

A 15 éves kadett korcsoportban Paksa Botond indult. Botondnak formagyakorlatban nem sikerült az éremszerzés, küzdelemben viszont a dobogó második fokára állhatott.

A felnőtteknél Somogyi Laura csak formagyakorlatban indult, ahol a harmadik helyet szerezte meg. A „Leo” mérlege az év utolsó versenyén 2 arany, 5 ezüst, és 5 bronz érem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport