A Lukoil is korlátozásokat vezet be a benzinkútjain

Fontolgatják egyes egységek ideiglenes bezárását is.

Egyelőre üzemelnek a Lukoil magyarországi kútjai, de a cég vizsgálja annak a lehetőségét, hogy szüneteltesse egyes egységek működtetését.

Korlátozásokat már bevezettek: a kisnyomású kútoszlopokon egyszerre csak 20 litert, a nagynyomásúakon 150 litert lehet a tankba tölteni - írja a vg.hu .

A79 magyarországi Lukoil-töltőállomás a hatósági ár bevezetése óta változatlanul üzemel a hatályos jogszabályoknak megfelelően, azonban a cég folyamatosan vizsgálja annak a lehetőségét, hogy szüneteltesse egyes egységek működtetését - tudta meg a VG a hálózatüzemeltető Normbenz Magyarország Kft.-től.

Az egy tranzakció során tankolható üzemanyag mennyisége már minden Lukoil-töltőállomáson maximálva van. A kisnyomású kútoszlopokon egyszerre 20 litert, a nagynyomásúakon 150 litert lehet a tankba tölteni.

A cégnek rendkívül komoly problémát okoz a hatósági ár: mivel azonos a belföldi beszerzési és a fogyasztói ár, az összes működési költség a töltőállomásokat üzemeltető Normbenz Magyarország Kft.-t terheli.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság