A NATO felkészült a közvetlen konfrontációra Moszkvával

Azonban csak akkor lép a tettek mezejére, ha Oroszország átlépi a vörös vonalat azzal, hogy megtámadja valamelyik NATO-tagállamot.

Az Egyesült Államok vezette blokk készen áll az Oroszországgal való közvetlen konfrontációra, legalábbis ezt mondta Rob Bauer, a NATO Katonai Bizottságának elnöke a portugál RTP tévécsatornának adott interjújában – írja a TASZSZ orosz állami hírügynökség.

Az Index szerint egy erre vonatkozó kérdésre válaszolva Rob Bauer azt állította, „készen állunk” . Utána gyorsan leszögezte, hogy a NATO csak akkor lép a tettek mezejére, ha Oroszország átlépi a vörös vonalat azzal, hogy megtámadja valamelyik NATO-tagállamot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek