A NAV lefoglalta az autóját, erre ő alkatrészenként eladta

Jó trükk, de nem vált be.

A Sárvári Járási Ügyészség zártörés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 márciusában és áprilisában, az adóhatóság által lefoglalt gépkocsijának alkatrészeit kiszerelte és eladta. A vádlott így az egész gépjárművel együtt lefoglalt alkatrészeket a végrehajtás alól elvonta és közel 700 ezer forint vagyoni haszonra tett szert.

A járási ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását, valamint vagyonelkobzás elrendelését indítványozta a rovott múltú vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek