Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nem működő szlovákiai cég miatt határolódik el Kelemen Krisztián a szombathelyi DK-elnöktől

Szuhai Viktor valótlanságot állított vagyonnyilatkozatában, innen a szombathelyi DK-s ügy.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tekintettel az elmúlt hetekben történt negatívumokra - elhatárolódva Szuhai Viktortól és a szombathelyi elnökségtől - a továbbiakban a Demokratikus Koalíció Vas megye 3. számú választókerületében fogom folytatni politikai tevékenységemet, mint megválasztott Alelnök.

- közölte Kelemen Krisztián a Facebookon. Szombathelyen azonban, írja, továbbra is a Joskar-Ola lakótelep városi képviselőjeként végzi majd önkormányzati munkáját, képviselve a lakótelepen élő emberek érdekeit.

Itt még együtt
Vágvölgyi Bálint
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Mit ismert, Szuhai Viktor, a Demokratikus Koalíció szombathelyi elnöke, szombathelyi városi képviselő, a baloldali frakció tagja valótlanságot állított Nem működő szlovákiai cég miatt ugrott a szombathelyi DK-elnöknek a Fidesz 2017. June 06. 18:03 vagyonnyilatkozatában. Ott ugyanis azt írta, hogy nincs érdekeltsége gazdasági társaságban, a Fidesz szerint azonban tulajdonosa és ügyvezetője egy Szlovákiában bejegyzett cégnek. Szuhai Viktor időközben maga is elismerte hibáját.

Kelemen Krisztián

Tekintettel az elmúlt hetekben történt negatívumokra -elhatárolódva Szuhai Viktortól és a szombathelyi elnökségtől - a továbbiakban a Demokratikus Koalíció Vas megye 3. számú választókerületében...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés