A Pénzügyminisztérium elmagyarázta miért gyengül a forint: háború, brüsszeli szankciók, háborús infláció, stb.

Megnyugodtunk.

Miután szerdán újabb történelmi mélypontot ért el a forint 416-os euróárfolyamnál Újabb mélypontra gyengült a forint: 416 forint fölött is járt az euró July 06. 16:40 , a Telex úgy gondolta, ideje nyilatkozatra bírni a Pénzügyminisztériumot ennek kapcsán. A válasz nem is késlekedett sokáig. Hogy mennyire jelent valódi magyarázatot a helyzetre, az más kérdés, mindenesetre:

„A háború és a brüsszeli szankciók gazdasági válságot, háborús inflációt, áremelkedést és bizonytalanságot hoznak egész Európában. A háborús inflációnak csak a béke tud véget vetni. A kormány ezért szorgalmazza a béke rendezését és az Európának ártó újabb brüsszeli szankciók elkerülését.”

- közölte a Pénzügyminisztérium.

Nyilván az mindenki számára egyértelmű ez alapján, hogy ki az, akire a felelősség árnyéka sem vetülhet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság